Eksisteret siden 1893

Specialist i private retsforhold

Udarbejdelse af skøde og efterfølgende tinglysning af skøde

Advokatfirmaet Linde i centrum af Fredensborg nær Espergærde, Hørsholm og Kokkedal, har stor ekspertise med udarbejdelse af skøder og efterfølgende tinglysning. I dag sker tinglysning af skøde digitalt. Vi tilbyder bistand til udarbejdelse af skøde mv. ligesom vi forinden gennemgår alle de dokumenter, der er tilknyttet til ejendomshandlen og efterfølgende udarbejder refusionsopgørelse mv.

Vi gennemgår alle dokumenter vedrørende ejendomshandlen, før du underskriver en købsaftale eller godkender handlen i henhold advokatforbehold, såfremt du forinden din henvendelse til os har underskrevet en købsaftale.

Tinglysning af skøde sker digitalt på internettet

​I 2009 blev digital tinglysning af skøde indført, og i forbindelse med udarbejdelse af et skøde skal alle de basale oplysninger på handlen oplyses. Det vil være navn, adresse og CPR.nr. på sælger og køber, ejendommens adresse, købesum og eventuelle pantehæftelser, servitutter og den offentlige ejendomsvurdering samt naturligvis overtagelsesdag.

Ofte udarbejder købers advokat et udkast til skøde, som sendes til godkendelse hos den anden part. Vi varetager med andre ord dine interesser i forbindelse med dit køb og samtidig sikrer vi, at alt er i orden, inden skødet tinglyses.

Vi har arbejdet som boligadvokat i 125 år, og derfor har vores advokatkontor stor erfaring og mange kompetencer inden for handel med fast ejendom. Det kan være alt fra et lille sommerhus til en stor erhvervsejendom.

Kontakt os for få at bistand til udarbejdelse af skøde

​Advokatfirmaet Linde tilbyder vejledning og bistand til udarbejdelse af skøde til en god pris. Vi tager også gerne en drøftelse af din situation og den kommende bolighandel.

Du kan ringe på telefon 48 48 00 35 for at høre mere, eller du kan sende en e-mail til info@advokatfirmaetlinde.dk.

Advokatfirmaet Linde​

​Telefon: 48 48 00 35

CVR: 14469397​