Eksisteret siden 1893

Specialist i private retsforhold

Inkassoadvokat til inkasso og huslejeinkasso

Advokatfirmaet Linde holder til i centrum af Fredensborg nær Espergærde, Hørsholm og Kokkedal, og vi har stor ekspertise som inkassoadvokat. 

En inkassoadvokat kan yde hjælp og bistand i forbindelse med forskellige former for inkasso, herunder huslejeinkasso.

Vi har 125 års erfaring som inkassoadvokat

​Vores advokatkontor har 125 års erfaring med inkassosager, og dertil kommer, at advokat Peter Linde har mange års erfaring som autoriseret bobestyrer ved Retten i Helsingør. Dermed kan vi hjælpe som inkassoadvokat i en lang række sager inden for inkasso og inddrivelse af tilgodehavender hos debitorer.

Almindelig inkasso er en mulighed, når debitor udviser uvillighed til at betale. Årsagen kan være manglende likviditet, en tvist eller blot uvillighed. I visse tilfælde kan det blive nødvendigt med retslig inkasso via domstolene. Vi har som inkassoadvokat stor erfaring med disse forhold og kan yde den nødvendige bistand.

Kontakt os for at høre mere om inddrivelse

​Advokatfirmaet Linde tilbyder dig bistand og rådgivning med inkasso, herunder huslejeinkasso. Du kan ringe på telefon 48 48 00 35, eller du kan skrive til e-mail: info@advokatfirmaetlinde.dk for at få en drøftelse med en inkassoadvokat.

Advokatfirmaet Linde​

​Telefon: 48 48 00 35

CVR: 14469397​