Eksisteret siden 1893

Specialist i private retsforhold

Testamente - når arven skal fordeles

Selvom døden er en uundgåelig del af livet, er det ikke nemt at se i øjnene, at man en dag ikke længere er her. Vil du derfor gerne sikre dig, at din arv bliver fordelt rigtigt? Så har du brug for hjælp fra en advokat.

Såfremt man ønsker at fordele, hvad man efterlader sig på anden måde, end hvad arveloven siger, er det nødvendigt, at man opretter et testamente, hvori man rent faktisk frit kan disponere over 75% af, hvad man efterlader sig.

En anden fordeling end hvad arveloven foreslår kan f.eks. være en manglende kontakt med et af sine børn eller, at alle ens børn ikke er kommet lige godt i vej. Der kan også ligge et ønske fra din side om, hvorledes du kunne tænke sig indboet fordelt.

Skal jeg hjælpe dig med at lave et testamente?

Advokatfirmaet Linde i Fredensborg nær Espergærde, Hørsholm og Kokkedal anbefaler, som arverets-/dødsboadvokat, at du lader os hjælpe dig med at få udfærdiget et testamente, der sikrer, at din arv bliver fordelt, som du helst vil have det, da der kan være mange forglemmelser, der begås, når ikke-sagkyndige opretter et testamente.

Kontakt os på telefon 48 48 00 35 eller skriv til mig på e-mail info@advokatfirmaetlinde.dk. Jeg er frem til at hjælpe og rådgive dig med udfærdigelsen af dit testamente.

Advokatfirmaet Linde​

​Telefon: 48 48 00 35

CVR: 14469397​