Eksisteret siden 1893

Specialist i private retsforhold

Dødsbobehandling – vi står klar til at hjælpe dig

Advokatfirmaet Linde beskæftiger sig med arveret og dødsboer og har base i Fredensborg. Vi hjælper dog også klienter fra blandt andet Espergærde, Hørsholm og Kokkedal samt resten af Nordsjælland i forbindelse med dødsfald, samt anden juridisk rådgivning.

Hos os kan du få juridisk rådgivning om blandt andet dødsbobehandling, hvor vi har kompetencerne til at fungere som din arverets-/dødsboadvokat. Vi hjælper dig gerne med at få fordelt din arv efter dine ønsker og med at få alt det juridiske på plads.

Vi er her for at hjælpe dig - og vi kan hjælpe dig med alt, der har med arv og dødsbo at gøre.

Årelang erfaring med dødsbobehandling

Vi har, som skifterettens medhjælper og igennem en lang årrække autoriseret bobestyrer ved retten i Helsingør, en bred erfaring med dødsbobehandling. Vi kan derfor tilbyde dig og din familie en professionel behandling af dødsbo, så de efterladte kan komme godt videre med livet.

Du kan sikre dig, at boet efter dig selv bliver behandlet af en advokat, du har tillid til, og som kan forhindre uhensigtsmæssige uoverensstemmelser blandt dine efterladte. Det kan ske ved, at du i et testamente indsætter en dødsboadvokat, du har tillid til, som bobestyrer.

Her er det advokaten, der går ind og tager sig af afdødes bolig og alt, hvad der vedrører behandlingen af dødsboet. Naturligvis i overensstemmelse med afdødes ønsker. Det sikrer dig, at der ikke bør opstå uvenskab i familien over den arv, du efterlader dig, og at der bliver en fair fordeling, der er i overensstemmelse med dine egne ønsker for hvem, der skal arve hvad fra dig.

Hvad koster en advokat ved dødsbo?

Når det kommer til salæret, afviger dødsbobehandling ved en bobestyrer ikke fra behandling af et privat skifte hos os. Som fordele kan vi blandt andet nævne, at du har en længere sagsbehandlingstid, som kan være ønskværdig i visse tilfælde, bl.a. i forhold til det skattemæssige og endvidere er bobestyrerbehandling reguleret i dødsboskifteloven i relation til klageadgang med videre

Vil du gerne have oplyst den pris, vi kan tilbyde dig som din dødsboadvokat? Så vil vi gerne bede dig om at tage kontakt til os. Så kan vi sammen tage en snak om, hvad du har brug for hjælp til, og hvilke særlige ønsker du har til din dødsbobehandling. Vi kan være behjælpelige med alt, der vedrører din arv og dit dødsbo, og vi kan rådgive dig om, hvad der vil være det mest hensigtsmæssige at gøre i forhold til den situation, du står i, og de ønsker, du har.

Kontakt os for at høre mere - vi er her for at hjælpe dig

​Vi tilbyder dig rådgivning om bobehandling med selv de mest specielle situationer, der kan forekomme. Kontakt os på telefon 48 48 00 35 eller send en mail afsted til os på info@advokatfirmaetlinde.dk for at få en drøftelse med en dødsboadvokat. Vi ser frem til at høre fra dig med henblik på at rådgive og hjælpe dig og din familie.​

Advokatfirmaet Linde​

​Telefon: 48 48 00 35

CVR: 14469397​