Eksisteret siden 1893

Specialist i private retsforhold

Dødsbobehandling ved advokat sikrer den ønskede fordeling af arven

Advokatfirmaet Linde arbejder som arverets-/dødsboadvokat i Fredensborg, men vi hjælper også klienter fra blandt andet Espergærde, Hørsholm og Kokkedal samt resten af Nordsjælland med dødsbobehandling og anden juridisk rådgivning.

Vi har, tidligere som skifterettens medhjælper og igennem en lang årrække autoriseret bobestyrer ved retten i Helsingør, en bred erfaring med dødsbobehandling og kan derfor tilbyde en professionel behandling af dødsboet, således at de efterladte hurtigt kan komme videre med deres eget liv.

Man kan sikre, at dødsboet efter en selv behandles af en advokat, som man har tillid til, og som kan forhindre uhensigtsmæssige uoverensstemmelser blandt ens efterladte. Dette kan ske ved, at man i et testamente indsætter en dødsboadvokat, man har tillid til, som bobestyrer.

Dødsbobehandling ved en bobestyrer afviger salærmæssigt ikke fra behandling af et privat skifte hos os. Som fordel kan bl.a. nævnes, at man har en længere bobehandlingstid, som kan være ønskværdig i visse tilfælde (skattemæssige), og endvidere er bobestyrerbehandling reguleret i dødsboskifteloven i relation til klageadgang mv.

Kontakt os for at høre mere

​Vi tilbyder dig rådgivning om dødsbobehandling med selv de mest specielle situationer. Kontakt os på telefon 48 48 00 35 eller skriv en mail til os på e-mail info@advokatfirmaetlinde.dk for at få en drøftelse med en dødsboadvokat. Vi ser frem til at rådgive og hjælpe dig og din familie.

Advokatfirmaet Linde​

​Telefon: 48 48 00 35

CVR: 14469397​