Eksisteret siden 1893

Specialist i private retsforhold

FORÆLDREMYNDIGHED

​Du har brug for mere end en juridisk rådgiver!

Begrebet forældremyndighed er kun kort beskrevet i forældreansvarsloven, hvor der står: ”Forældremyndighedsindehaveren skal drage omsorg for barnet og kan træffe beslutninger om dets personlige forhold ud fra barnets interesse og behov.”

I dag gælder det generelt at både gifte og ugifte forældre har fælles forældremyndighed, derfor kræver væsentlige beslutninger vedrørende barnet, at I er enige om disse valg. Hvis I beslutter jer for at dele forældremyndigheden, eller er i god forståelse om, hvordan den skal administreres, har I således ikke brug for advokatbistand. Er I derimod ikke enige, eller er den ene part fastbesluttet på at overtage denne fulde forældremyndighed, er der al mulig grund til at søge advokatbistand.

​Det er en meget følelsesladet situation, at skulle kæmpe for sine børn, og når man er fyldt med skuffelse, frustration og sårede følelser, er det uoverskueligt at tage stilling til myndigheder, paragraffer, instanser og procedurer. Derfor er det en kæmpe hjælp at have en advokat ved sin side med indgående kendskab til hele processen, og som kan holde overblikket og ikke lade følelserne tage over.

Du er altid velkommen til at kontakte os, til en uforpligtende snak.

​Før du skriver dit testamente, er det vigtigt, at du får professionel rådgivning fra en erfaren rådgiver. Der er mange større og mindre juridiske detaljer forbundet med det at skrive testamente, og Advokatfirmaet Linde sikrer, at dit testamente tilgodeser dine efterladte bedst muligt, så du ikke behøver bekymre dig for deres ve og vel, når du en dag ikke der til at passe på dem.​​

Advokatfirmaet Linde​

​Telefon: 48 48 00 35

CVR: 14469397​