Eksisteret siden 1893

Specialist i private retsforhold

Privatlivspolitik for Advokatfirmaet Linde

Gældende fra maj 2018

I forbindelse med indgåelse af aftale/ønsket om repræsentation i en sag med Advokatfirmaet Linde v/advokat Peter Linde (i det følgende benævnt Adv.fa. Linde) behandles en række oplysninger om dig. Målet er at opretholde din tiltro til Adv.fa. Linde ved at behandle dine personlige oplysninger med respekt og ved at give dig kontrollen over dem.

Efter databeskyttelsesforordningens artikel 13 skal j Adv.fa. Linde give dig en række oplysninger om, hvordan dine data behandles. Adv.fa. Linde har derfor udfærdiget denne privatlivspolitik, hvor du kan læse nærmere om behandlingen af dine data, når du antager Advokatfirmaet Linde v/advokat Peter Linde til at repræsentere dig i en sag, uanset hvad art det måtte være.

Det er vigtigt at understrege, at Adv.fa. Linde alene behandler dine oplysninger til brug for sagens behandling.Adv.fa. Linde videresælger aldrig oplysninger om vores klienter til andre, ligesom vi ikke udleverer dine data til andre end beskrevet i denne privatlivspolitik.

Advokatfirmaet Linde v/advokat Peter Linde er dataansvarlig – kontaktinformation

​Advokatfirmaet Linde v/advokat Peter Linde er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget fra dig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.​

Advokatfirmaet Linde v/advokat Peter Linde kan kontaktes her:

Advokatfirmaet Linde

v/advokat Peter Linde

Helsingørsvej 1 A, 3480 Fredensborg

CVR-nr.: 14469397

Telefon: 48 48 00 35

Mail: info@advokatfirmaetlinde.dk.

Vi har gjort vores bedste for at gøre vores forklaringer korte og forståelige, men hvis du ønsker yderligere informationer, bedes du kontakte os.

Formålet med behandlingen af dine personoplysninger, herunder retsgrundlaget

Formålet med behandlingen af dine personoplysninger er klientforholdet med Advokatfirmaet Linde v/advokat Peter Linde.

Dine oplysninger behandles således for at kunne behandle din sag bedst muligt.

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af persondataforordningens artikel 6, stk. 1 (b).​

Advokatfirmaet Linde​

​Telefon: 48 48 00 35

CVR: 14469397​